Introductie

Skwid is een initiatief en onderneming van De Prest nv uitgeverij-drukkerij uit Beernem, opgericht in 1911 door Henri De Prest. Op 1 januari 1999 was de eenmanszaak uit zijn voegen gegroeid en ging de naamloze vennootschap De Prest nv drukkerij-uitgeverij officieel van start. In 2001 was de bestaande werkplaats aan vernieuwing toe en werd er geïnvesteerd in een moderne nieuwbouw. Hierdoor kunnen wij terugvallen op vier generaties ambachtelijke kennis en ervaring, gekoppeld aan een uitgebreid en modern machinepark.

Visie

Als jonge ondernemers ligt onze focus op morgen, volgende week, volgend jaar en ook binnen 10 jaar. In ons familiebedrijf, bijna 100 jaar bestaand, hebben we een enorme bewondering voor onze voorgangers: zaakvoerders en medewerkers. Het is onze morele uitdaging om verder te bouwen aan hun en ook onze droom. We vinden het een noodzaak te blijven investeren in efficiënte technologieën, creatieve productiemethodes en een sterk geconcentreerde sales afdeling. Daarnaast is het onze taak medewerkers te coachen en ons te omringen met een gemotiveerd productief team. Hierdoor slagen we erin jaarlijks een nieuwe collectie van kalenders en agenda’s samen te stellen en te commercialiseren.

Missie

Het "gezien worden" van onze klanten, dat is onze missie.

Het is onze overtuiging dat creatieve concepten op een professionele manier aangepakt moeten worden. Het 'gezien worden' blijft onze hoofddoelstelling. Wij dragen bij aan de duurzaamheid en de meerwaarde van uw projecten door kwalitatieve en originele ideeën uit te werken. Met een sterke grafische kennis en innovatieve technieken kunnen we elke uitdaging aan.

Wij garanderen uw privacy

Beste klant,

In het kader van de nieuwe GDPR wetgeving inzake de bescherming van uw privacy garanderen wij dat al uw persoonlijke gegevens op een vertrouwelijke en professionele manier enkel en alleen gebruikt worden om uw drukprojecten te realiseren.

Deze gegevens (logo’s, foto’s, contact- en facturatiegegevens) worden bewaard in uw klantenfiche volgens de nieuwe privacyregels van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Dit betekent concreet:

 • Rechtmatigheid om uw gegevens te verwerken
  • Uw persoonlijke gegevens worden enkel verwerkt door onze medewerkers nadat u de opdracht hiertoe gegeven heeft.
 • Correctheid van gegevens
  • Wij sturen telkens een drukproef ter goedkeuring. De schriftelijke bevestiging hierop geldt als toestemming om dit in productie te geven.
 • Beveiliging van uw gegevens
  • Technische en organisatorische maatregelen zijn in voege zodat de beveiliging van uw gegevens gewaarborgd is.
 • Transparantie over uw rechten
  • Wij respecteren uw rechten omtrent uw persoonsgegevens. Alle communicatie over uw drukwerk gebeurt in vertrouwen en in dialoog met uw wensen.

Als verwerker van uw persoonlijke informatie dragen wij uw privacy hoog in het vaandel.

Als u naar aanleiding van deze informatie nog vragen heeft hierover, neem dan zeker contact met ons op!